Bridgelessen

Lessen en cursussen

Als u (beter) wilt leren bridgen bent u bij de startersclub De Nieuwe Lichting (DNL) aan het goede adres. De startersclub DNL is één van de deelnemende bridgeclubs binnen het samenwerkingsverband Bridgestad Hengelo/Borne en verzorgt onder andere lessen voor beginners en gevorderden.

Daarnaast worden er opfris- en flits-cursussen op maat aangeboden. Onze docenten zijn ervaren en gekwalificeerd. Zij werken met moderne methodes volgens de nieuwste inzichten in het hedendaagse bridge.

De stichting Bridgestad Hengelo/Borne organiseert elke zomer één of meerdere kennismakingsavonden om u wat van het spel te laten zien en te laten proberen.

Neem contact met ons op als u meer informatie wilt over ons aanbod, maar u kunt hier ook direct uw interesse voor een bridgecursus aangeven.

2022-2023

Startersclub De Nieuwe Lichting organiseert ook in 2022-2023 weer een cursus voor beginnende bridgers. De lessen worden op woensdagavonden verzorgd door onze docent Claudia Nijmeijer-Brosens in het Denksportcentrum Hengelo, te beginnen op 28 september, en duurt 24 lesavonden. Bij voldoende belangstelling komt er een tweede lesgroep op de donderdagavond onder de gezamenlijke leiding van onze docenten Nico van Diepen en Arthur Hollink, te beginnen op 22 september.

De eerste twee lessen mag je vrijblijvend volgen en pas bij de derde les sluit je definitief aan. Zie de agenda op de website van De Nieuwe Lichting.

Voor wie het leuk vindt is er een vervolgcursus van weer 24 lessen. Daarna kunnen cursisten nog twee jaar lid blijven van de oefenclub DNL op donderdagavond waar onder begeleiding van ervaren bridgers geoefend kan worden voor het clubbridgen. Daarbij wordt elke week een spel uitgelegd en zijn er thema-avonden om te herhalen en te verdiepen.

20220615-flyer proeflessen.pdf

Lees verder bij: