Evenementen

Bridgestad Hengelo/Borne organiseert evenementen voor allerlei bridgers: van cursisten, beginners, recreatiespelers tot geroutineerde clubspelers.

Een bridgedrive leent zich uitstekend om op een leuke manier bij te dragen aan een goed doel. Daarom organiseren wij twee keer per jaar zo’n drive. Wij hebben geen winstoogmerk, alles draait op vrijwilligers en de opbrengst is geheel voor het goede doel. Voor beginners en cursisten hebben we bij voldoende belangstelling een aparte lijn, zodat ook zij mee kunnen doen.

De wedstrijdbridgers dagen wij uit om mee te doen aan de Alpendrive, een toernooi volgens het zogenaamde Zwitserse systeem waarbij je na elke ronde naar een hogere tafel kunt promoveren. Voor de dames is er de luxueuze Ladies Only drive, die altijd heel gezellig is. Voor de cursisten uit heel Oost Nederland is er aan het eind van het lesseizoen de Toekomstdrive waar ze het geleerde in praktijk kunnen brengen.

De reeds jaren succesvolle Bridge Kroegentocht Hengelo in de binnenstad wordt door Bridgestad Hengelo/Borne ondersteund en er bestaat een uitstekende samenwerking met de organiserende stichting.

Stichting Bridgestad Hengelo/Borne organiseert elke jaargang de onderstaande evenementen. Daartoe is de stichting – in mei 2021 – een eigen NBB-basisclub geworden: Evenementen Bridgestad Hengelo.

Neem contact met ons op als u meer informatie wilt over onze evenementen: st.bridgestadhengelo@gmail.com

Klik hier voor de agenda van evenementen.