Kroegentocht


Kroegentocht 2024

Stichting Kroegentocht Hengelo organiseert jaarlijks de grote Hengelose cafédrive met zo'n 500 deelnemers. Stichting Kroegentocht Hengelo en stichting Bridgestad Hengelo/Borne ondersteunen elkaar hierbij. De kroegentocht 2024 zal worden gespeeld op zaterdag 20 april. Wij nodigen je daar graag voor uit want het belooft altijd weer gezellig te worden. schrijf op tijd in, want elk jaar wordt het maximum aantal paren al bereikt voor de sluitingsdatum. 

Via de link op de NBB clubwebsite https://27043.bridge.nl kun je je aanmelden voor dit evenement. Dit zal zijn rond 1 februari. Tip: Als je eerst inlogt als NBB lid hoef je minder in te vullen! Het inschrijfgeld bedraagt € 70,00 per paar, maar als er NBB-nummers vermeld kunnen worden, geven we een korting van € 1,00 per lid. Je krijgt daarvoor een perfect toernooi en bovendien een lunch in de vierde kroeg waar je speelt en tevens 10 consumptiebonnen die je in elke deelnemende kroeg kunt besteden. 

De stichting heeft geen winstoogmerk, daar gaat je geld niet naar toe. Ons streven is dat het leuk is voor de deelnemers en voor de Horeca.

Vragen of verzoek om extra informatie via: bridgekroegentochthengelo@gmail.com 

Voorgaande editie

Kroegentocht van Hengelo, zaterdag 22 april 2023:  Uitslag   en  Uitslag beginnerslijn