Kroegentocht


Stichting Kroegentocht Hengelo organiseert jaarlijks de grote Hengelose cafédrive. Stichting Kroegentocht Hengelo en stichting Bridgestad Hengelo/Borne ondersteunen elkaar hierbij. In 2020 en 2021 is de kroegentocht Hengelo vanwege corona afgelast. Op 28 nov 2021 wordt als alternatief een Kroegentocht per auto door Twente georganiseerd.

Kroegentocht 2022

Datum: 7 mei 2022
Plaats: verspreid over de binnenstad van Hengelo

Inschrijven op onze Evenementensite


kroegentocht-1644532176_affiche.pdf

Kroegentocht Twente, 28 nov 2021 (12:30-19:00)

Bridgen op zes mooie lokaties in het Twentse landschap. Je reist per auto van kroeg naar kroeg met in de laatste kroeg een heerlijk stamppotbuffet dat net als de koffie met gebak is inbegrepen in het inschrijfgeld. Carpoolen is mogelijk, de organisatie kan hierin bemiddelen.

De organisatie is in handen van de Stichting Bridge Kroegentocht Hengelo. De jaarlijkse Hengelose Kroegentocht in april kon twee keer niet doorgaan en dus bieden wij u deze drive ter compensatie aan.

Na inschrijving op onze Evenementensite ontvangt u een betaalverzoek en na betaling is uw inschrijving definitief.

flyer.pdf

Kroegentocht 2020 en 2021

Hier staat de informatie over de kroegentocht van de 17de Bridge Kroegentocht in Hengelo die op zaterdag 18 april 2020 gehouden zou worden, maar (evenals die in 2021) afgelast is vanwege corona

INSCHRIJVING Als u mee wilt spelen in de 17de Bridge Kroegentocht (18-4-2020) en weer kris-kras door het centrum van Hengelo in de diverse horecagelegenheden gezellig wilt bridgen kunt u zich hieronder weer inschrijven. In het inschrijfformulier moet u aan geven of u lid bent van de NBB. NBB leden krijgen na afloop ook NBB meesterpunten toegekend. Als u alles goed heeft ingevuld kunt u het inschrijfformulier verzenden en krijgt u een bevestiging op uw scherm en in uw mailbox.

Kosten Het inschrijfgeld is net als vorig jaar vastgesteld op € 52,00 per paar. Daarnaast kunt u via het inschrijfformulier een parkeerkaart bestellen voor de gereduceerde prijs van € 6,00 voor de hele dag. Uw inschrijving is definitief als uw betaling is ontvangen op de rekening van stichting Kroegentocht Hengelo met het rekeningnummer NL46INGB0005208383 bij de ING bank met vermelding van de namen van het betreffende bridgepaar.

Betaling & Bevestiging Na het ontvangen van uw betaling op onze rekening krijgt u hiervan een bevestiging op uw mailadres. U bent nu definitief ingeschreven voor deelname aan de Bridge Kroegentocht Hengelo 2020. U krijgt ongeveer een week voor de speeldatum per mail bericht over de locatie waar u loopbriefjes, consumptiebonnen, het programmaboekje en de eventueel bestelde uitrijkaart in ontvangst kunt nemen.

Speeldag Zoals altijd worden er weer 9 ronden gespeeld tussen 10.00 en 16.50 uur. Wij ontvangen u graag op een locatie, waar u loopbriefjes, consumptiebonnen, het programmaboekje en de eventueel bestelde uitrijkaart voor de parkeergarage in ontvangst kunt nemen. De locatie voor de lunch staat op uw loopbriefje en in het programmaboekje staat waar de prijsuitreiking plaatsvindt.

Fotomateriaal Bridgestad Hengelo hanteert voor het gebruik van fotomateriaal, gemaakt tijdens het evenement, een werkwijze. [Meer informatie]

Overnachting Er is weer een speciaal arrangement voor deelnemers die van buiten de regio komen. Als u van deze hotelovernachting gebruik wilt maken, stuur ons dan even een e-mail voor de volledige informatie.

Extra faciliteiten bij de inschrijving

Er is net als voorgaande jaren een aparte lijn voor cursisten en leden van de startersclub 'De Nieuwe Lichting'
Er is een korte route voor de bridgers die slecht ter been zijn
U kunt een dagkaart voor de parkeergarage Thiemsbrug bestellen à € 6,00

INSCHRIJVING GESLOTEN

Helaas hebben wij bij de inschrijving het maximumaantal paren al bereikt, u kunt zich niet meer inschrijven. We kunnen alleen nog enkele beginnersparen (cursisten en DNL-leden) accepteren.

Inschrijving als reservepaar.
Via de knop ‘Aanmelden als reservepaar’ kunt u zich nog wel aanmelden. Uit ervaring weten wij dat er meestal nog wel enkele afmeldingen komen. In het formulier kunt u de gegevens invullen van u en uw partner. Wij willen heel graag weten of u lid bent van de NBB, want dan zijn voor ons de kosten lager. Niet-leden mogen uiteraard wel meedoen. Het inschrijfgeld is voor iedereen € 52,00 per paar net als vorig jaar. U krijgt daarvoor een perfect toernooi en bovendien een lunch in de vierde kroeg waar u speelt en 10 consumptiebonnen die u bij elke deelnemende kroeg kunt besteden.

Bevestiging Na invulling van het inschrijfformulier krijgt u een bevestiging van inschrijving als reservepaar op het e-mailadres van speler 1 op het inschrijfformulier. U hoort dan zo snel mogelijk van ons of u alsnog mee kunt doen. Wacht daarom s.v.p. met betalen tot wij u benaderd hebben.

Voorgaande edities

16e Bridge Kroegentocht van Hengelo, zaterdag 13 april 2019: Uitslag en Uitslag beginnerslijn

15e Bridge Kroegentocht van Hengelo, zaterdag 21 april 2018